Din varukorg är tom!

Ronaldo: Real Madrid kan återvända till höger om nödvändigt komm

Real Madrid League börjar dålig rekord, den tidigare Real Madrid stjärnan Ronaldo i en intervju med ett leende om det finns ett behov, kommer han att gå ner i vikt comeback.
 
En hel del fans som Real Madrids dåliga rekord och Mora lämnade efter laget saknar Kaopu-poäng, men Ronaldo ser inte: "Jag tror inte Real Madrid de senaste åren bristen på någon typ av spelare, de vann också förra säsongen Champions League och La Liga-mästare, den här säsongen har ligan precis börjat. Kan inte spela fotbollsskor eftersom de tre matcherna inte spelade, de började tvivla Real Madrid, Real Madrids förmåga är inget problem, vi kan fortsätta se fram emot att Real Madrid får bra betyg.
 
Ronaldo sa också med ett leende, om nödvändigt kommer han att hitta det bästa skicket, omforma kroppen tillbaka. För förnyelsen av Benzema och Real Madrid, sade Ronaldo: "Jag är väldigt glad, Benzema det finns många bollar att komma in, C Lo är också den här säsongen har just börjat, vi kommer se fler mål. Real Madrid har många bra spelare, låt oss gå till slutet av säsongen för att se. Real Madrid köpa fotbollsskor har ett perfekt program, de har världens bästa spelare, jag tror Real Madrid kan komma tillbaka på rätt spår. "

罗纳尔多:皇马能重回正轨 若有必要我将复出