Din varukorg är tom!

Exponering till Wolfsburg hyrde Red Army skrot trä framåt

För närvarande spelas i Premiership-jättarna Liverpools belgiska anfallare Orije, kommer sannolikt att hyras i form av att bli med i Bundesliga-laget Wolfsburg. Enligt den välkända journalisten Paul - Joyce sa anfallarens hyresavgift på 600 miljoner pund, medan Wolfsburg kommer att vara fullt ansvarig för lönen i leasingperioden.
 
Eftersom Klopp tog över Liverpool, Ao Liji aldrig kunnat få en absolut utgångsläge framför Röda armén under sommaren nästa år för att inte missa VM i Ryssland på uppdrag av den belgiska landslaget möjlighet att delta i en kampanj, denna strejk hoppas på en förändring i den nya säsongen, Så att du kan få mer speltid. Liverpool tränare Klopp är fortfarande mycket uppskattar Ao Liji, men den tyska "slagg Uncle" ger inte billiga fotbollsskor den viktigaste kvalifikation till honom, så Röda armén hoppas också att vara korttidshyra, men bara "för att ge honom en ny ägare förbundit sig att den främsta platsen."
 
"Liverpool Echo" rapporterade att, inklusive Marseille, Leverkusen, Bremen, Wolfsburg, inklusive mer än en fransk, Bundesliga-laget, är intresserade av introduktionen av Origen, men nu verkar det som att muren Vesburg i det belgiska anfallsslaget i "ledande position" är lagledaren Andreas - Joan Kerr villig att ge en stabil speltid till Origen. Faktum är att Newcastle United, Tottenham Hotspur och andra Premier League-team också tittar på Orijie, men Liverpool är mer benägna att skicka det utomlands för att spela.
 
För 2 år sedan, Origen från det franska laget Lille gick med i Liverpool, gjorde han i 77 matcher för Röda armén 21 mål. Även om Origen växte upp tidigt, men nu är det i Liverpools utseende, som fortfarande rangordnas på sommaren, gick nyligen till den unge mannen Dominique - Suolanke, han kommer säkert inte att acceptera en sådan situation. Och när det gäller Oriegi sade Wolfsburg Sports Director Oluf-Leibei: "Vi flytta marknaden efter en målspelare, allt arbete med målet är att låta Wo Wolfsburg blev fotbollsskor barn kraftfullare. "Det verkar som om Wolfsburg verkligen har ansett Orici som sitt" verkliga liv ".