Din varukorg är tom!

Bayern undertecknade svenska 16-åriga prodigy

Bayern München kvällsklubbens tjänsteman meddelade att Helsingborgs 16-åriga angripare Alex - Anderson kommer officiellt att vara med i juli 2019. Inte överraskande, Bayern grävde Anderson är att låta honom ta över Robben.
Anderson föddes den 19 januari 2001, kan domstolen vara funktionella högerkanten och centrum, är hans höjd endast 1,70. Salihamidzic av Bayern sportchef, säger: "Anderson är en lysande talang, vi tror att han kommer att växa upp till stjärna i Anderson Bayern fotbollsskor innan han började Bayern, kommer han att fortsätta att få erfarenhet i Helsingborg och fortsätta. Framsteg. "
 
Enligt "transfermarknaden" avslöjande, är snabb Anderson fot första klassens teknik, alltid skapa ett hot för motståndarna till höger. I den här säsongens svenska match matchade Anderson 16 mål och två mål för Helsingborg. I den låga U15-ligan i Sverige gjorde han 6 i 4-spel och 7-mot-2 i U16.
 
Andersons tekniska egenskaper, och den legendariska svenska anfallaren Henrik Larsson liknande, som spelade för Celtic, Barcelona och Helsingborg Larsson huvud är inte hög, dykning på bollen och förmåga att göra ett förstklassigt, men kan också spela vingen . Anderson litet huvud är inte hög och Larson exakt samma, Bayern tidigt låsa geni, definitivt vill ta köpa fotbollsskor tid att låta honom ta över Robben rätt grepp.