Din varukorg är tom!

Barcelonas president för att besöka den lilla loppans gruppfoto

Tommyu som president i Barcelona hade varit medlemmar av impeachmentet, framtiden och Messi kan fortsätta att förnya beslutet att direkt bestämma ödet för sin egen president i Barcelona. Batuo Meiyu upprepade gånger sagt klubben kommer definitivt och Messi-kontraktet, och i veckans träningspass, Barcelonas fotbollsskor president att ta initiativ till att besöka klasser och Messi kramar tillsammans.
 
Tidigare Macy på en kontraktsförlängning spårades till missnöje med förhållandena Bartomeu ut, men också för laget i sommar att bygga lagarbete uttryckt sitt missnöje. Och Bartomeu för förnyelse på Macy ämne många gånger var och en av erbjudanden, sade inget problem, har Barcelona president bild i medvetandet hos medlemmar sjunkit till sin lägsta Bartomeu även angelägna om att hålla en högtidlig ceremoni för att förnya Messi, för att slutföra den personliga bilden av PR, men detta krav Messi inte överens.
 
Huruvida förhållandet mellan de två verkligen faller i fryspunkten? I övningsfält, Messi Bartomeu initiativ kram bilder, liten loppa log glatt gjorde deras förhållande verkar inte förekomma flera gånger på grund av meningsskiljaktigheter entreprenadarbete och främlingskap. Dessutom Bartomeu besökte också den skadade Dembele och uppmanade medborgarna att delta i ett fotbollsskor online självständigt Katalonien rösta Pique.
 
Den tidigare Barcelonas president Joan Laporta är nedsättande Bartomeu varit att titta på, den här gången såg jag log glatt när Messi och Bartomeu foto, och sedan göra upp kniven Laporta sade: "Om det var barca jag tror att Messi skulle vara lyckligare. "tidigare i frågan om riksrätt Bartomeu är Laporta som nr 15142 medlemmar inkommit tecknat rösta för att impeach ordföranden.